Andre aktive idretter

De beste idrettene er kanskje de idrettene der man trener hele kroppen samtidig. Når man trener hele kroppen, trenger man ingen tilleggstrening for å styrke glemte muskelgrupper, ettersom alle musklene trenes samtidig. Sykling er en idrett som trener hele kroppen. Sykling er også en veldig enkel idrett å komme i gang med. Man trenger ingen idrettshall eller idrettslag for å trene, man kan trene ute på vanlige veier. Man må bare huske å være forsiktig i trafikken, og aller helst holde seg til sykkelstier der disse finnes.

Kampsport er populært blant barn og unge. Dette er også en idrett som trener hele kroppen. Samtidig trener man opp balanse og selvtillit. Det er som regel lettest å drive med kampsport i byene. På bygda kan det være langt til nærmeste tilbud, og det er vanskelig å trene kampsport på egen hånd.

Svømming er også en idrett som trener hele kroppen. I tillegg kan svømmetrening være livsviktig i farlige situasjoner. Problemet med svømming er at man trenger et basseng, og det er ikke alltid like lett. Mange norske basseng står tomme, og åpningstidene er begrenset. Derfor er også dette en idrett det er vanskelig å drive med på egen hånd.

Parkour har blitt en trend de siste årene. Dette er en sport der man skal komme seg fram mest mulig effektivt. Man benytter det naturlige landskapet eller bylandskapet som en hinderløype. I og med at man trener utendørs, og kan benytte et hvilket som helst område, egner sporten seg fint for trening på egen hånd.