Det er en alder for utendørs sport

Ifølge den nyeste informasjonen vil den første utendørs sportsbutikken til Adidas bli åpnet i Kina. I tillegg til Adidas, noen sportsmerker er også tenkt å gå inn utendørs sportsmarkedet over hele landet. Nå, etter noen eksperters mening, er situasjonen for utendørs idrettsbane relativ optimistisk. Som spigot av Tyskland sportsmerker, Adidas startet sine utendørs produkter sektorer i 1991, til tross for sin fordel av den største salgsnettverk i verden, sin utendørs produkter virksomhet i årevis har ikke vært så velstående. De siste nyhetene avslørte at Adidas annonserte at de ville åpne sin første utendørsbutikk i Kina.

Redusert kontakt mellom personer

I denne forbindelse, utendørs produkter avdelingsleder Rolf Reinschmidt i Adidas sa i et intervju “I fjor oppnådde Adidas en fremragende salgsytelse som var opp til 300 millioner euro, en økning på 40% i samme år. Det antas at å åpne den første Adidas utendørs produkter butikken i Kina er et riktig valg for Adidas å gå inn i utendørsmarkedet i runden. I tillegg til Adidas, Taiya aksjeselskap som inneholder den viktigste virksomheten av sportssko eneste forskning og utvikling, produksjon og salg sa at det også ville helt investere i byggingen av RAX utendørs sports merkevare prosjekt av datterselskapet, den estimerte investeringen var 46.4988 millioner Yuan, hvorav programvare og maskinvare og andre fasiliteter kostnader er 6,38 millioner Yuan , 40.118.800 Yuan likviditet.

Tilsvarende, Lung Tak

Gruppe hvis opprinnelse er innen utenrikshandel behandling med sitt nye etablerte utendørs utstyr i navnet på merkevaren, innkalt dusinvis av partnere over hele landet for å forhandle for å endre til det innenlandske utendørs utstyr markedet. Faktisk, viser optimisme på utendørs sportsmarkedet samtidig for Taiya og Lung Tak Group er ikke et innfall. I begynnelsen av juni i år hadde Taiya-aksjer allerede utstedt en rapport med tittelen Analyse av utendørs utstyrsmarked og konkurransepotensial av Taiya, der det ble funnet ut at det kinesiske utendørsmarkedet var i en bullish trend, og at utendørs sportsutstyr markedet ville vokse med en hastighet på 50% hvert år, og de potensielle toppene av det kan gå utover 10 milliarder Yuan. Det er ingen tvil om at med den jevne veksten av økonomien, har utendørs sportsindustrien satt opp en fil i løpet av våren av utviklingen. Relevante eksperter påpekte at friluftsliv er mer enn en populær trend, det er også en viss skala av industrien på spedbarnsstadiet som er avhengig av bevegelsen selv, men også på bevegelsen har innflytelse som helhet, kjent som “industrikjede”. Men han innenlandske sko bedrifter er ikke perfekt i sine utendørs sportssko og klær industrien, og minoriteten av dem spesialiserer seg på utendørs sport funksjonelle stoffer og utnyttelse av utendørs sportssko materialer, og det er ingen dannelse av klyngen effekt. Statistikk viser at i 2001, omfanget av utendørs sportsutstyr markedet i Kina var bare fire eller fem millioner Yuan, men i 2006 det overraskende hoppet til 2,6 milliarder Yuan, en gjennomsnittlig årlig vekstrate på mer enn 100%. I 2010 kinesiske utendørs utstyr salg nådde 6 milliarder Yuan til 8 milliarder Yuan, som var forventet å nå 10 milliarder Yuan i 2011 Nå, selv om salgsskalagapet mellom individuelle bedrifter er relativt stort, øker utendørs sportsmarkedet i Kina med en høy hastighet på 30% hvert år og investeringen av det innenlandske utendørs sportsmarkedet og forbrukergrupper utvikler seg raskt, derfor vil salgsskalaen mellom utendørs sportsmerker og tradisjonelle sportsmerker bli redusert gradvis. I dag har utendørssport allerede kommet seg ut av det eneste området av voksne, mange Quanzhou sko bedrifter, som Cardway, Mingwei også åpnet sine egne utendørs sportsbutikker med sikte på å gå inn i ungdommens utendørs utstyr segmentet basert på som de håper å skape sine egne merkevarer i denne bransjen. I sammenheng med justering og transformasjon, å ha et stort utviklingsrom av ytre sportsprodukter markedet blir valg av sportsmerker.