Utendørs moro om sommeren

Denne artikkelen diskuterer moro i solen ved å svømme i bassenger, ved å spille spill og ved å lage et deilig måltid på et utekjøkken.

Sommeren er en utmerket tid for moro i solen. Selvfølgelig må du være skeptisk til hudkreft, men det er lett bekjempet med en SPF solkrem på minst 15. Likevel, hvis du har noen elementer, kan du være vert for flotte fester.

Det første som ville være utmerket å ha er et svømmebasseng.

Inviter så mange mennesker over som vil passe komfortabelt i bassenget og svømme, svømme, svømme! Bare pass på at du ser barna så de ikke faller inn og drukner! Ta aldri øynene av barna rundt svømmebassenger. Men la oss ikke være sykelige. Vi snakker om moro i solen, tross alt. Familie, venner og naboer vil virkelig nyte sin tid i bassenget!

En annen ting å ha på hånden er minst ett spill eller sport for folk å spille. Kanskje du vil legge til et volleyballnett i hagen din. På denne måten kan folk enten spille det eller badminton og ha det gøy. Et hvilket som helst antall mennesker kan spille spelacasino.com; opptil 4 om gangen kan spille badminton. Begge er utrolig hyggelig og gir mye trening.

Du kan også sette opp en krokket kurs, en hestesko pit eller en bocce ball område.

Disse spillene er også morsomme og friske, og jo flere spill du har, jo morsommere vil folk ha fordi de kan spille sine favoritter. Faktisk er dette en fin måte å bringe folk sammen, dele spillene. Spesielt barn vil elske dette og vil dele som de aldri har delt før.

For å lage mat til gjestene dine, bør du ha et utekjøkken.

En slik glede vil tillate deg å grille fantastiske godbiter for dine gjester. Tenk deg å ha BBQ øyer i hagen din! Du vil ikke bare kunne servere deilig mat hvis du har en, men du vil også kunne tilby cocktailer, rydde opp og holde maten frisk hvis du legger til en utendørs vask, kjøleskap, en bar, en kegerator, skap og skuffer. Du trenger aldri å løpe inn hvis du utstyrer bbq øyene med alle disse statister! Og med et utekjøkken kan du mate følget ditt – noe de helt sikkert vil sette pris på.

Noen av disse sommeraktivitetene vil bringe familien sammen, hvis du har problemer med å runde dem opp som er ganske vanlig i disse dager. For eksempel er barnet ditt opptatt med etter skoleaktiviteter, tenåringen din er bekymret for STs og hvilken høyskole hun vil komme inn i eller kanskje ha en deltidsjobb eller spille sport. Din betydelige andre kan være en arbeidsnarkoman du knapt får se. Vel, du kan friste dem med alle disse tingene – spesielt et deilig måltid på et utekjøkken! Bånd som du spiser sammen, diskuterer dine dager og selv krangler som søsken vil. Nyt det fordi i disse dager, spise som en enhet er en sjelden ting faktisk.

Så ta deg tid til å få mest mulig ut av sommeren. Du vil ha en fantastisk tid, få venner med naboer, nyte tid med vennene dine og viktigst, bånd med familien din. Hva kan vært bedre?