Utendørs spill Ideer

Med sommeren i horisonten denne artikkelen tar sikte på å gi en oversikt over noen utendørs leker som kan bidra til å få barna utenfor og mer villig til å gjøre litt trening eller bare litt frisk luft.

Den britiske sommeren blir lengre og lengre og tilbringe tid utendørs er bra for kropp og sinn. Med all den tiltalende moderne teknologien som knytter barna inn i hjemmet, er det en vanskelig jobb å få dem ut av soverommet. I denne artikkelen er det noen ide å ansette nå, slik at dere barn vil ha det gøy utendørs i sommer og i årene som kommer.

Trampoliner

En stadig mer populær hageaktivitet de siste årene har vært trampolining. Trampoliner er lett tilgjengelig fra nettsteder og varehus, men vær forsiktig, før du hopper inn og kjøper en. Du bør alltid vurdere sikkerhetstiltakene som er tatt av produserer for å sikre at barnet ikke vil true seg lett. Trinnene inkluderer sikkerhetsnett rundt trampoliner omkretsen, høy kvalitet matter rundt fjærene. En stige hjelper også hvis du har spesielt små barn som trekke deg opp kan være en innsats for mindre armer. Selv om det er dette å vurdere ikke bli satt av å kjøpe en trampoline for hagen din. Trampoliner er fantastisk lav effekt trening for både unge og gamle og er mye moro å bruke. Det er lurt å overvåke barna dine på trampoliner, produserer alltid anbefale ikke mer enn én om gangen på selve enheten, så vær oppmerksom på at barn hopper på før de snur seg. Du kan finne det best å bruke en rotor, hvert barn i 10 minutter deretter en bytte. Dette vil gi barna litt hvile og sørge for at alle får en tur. Trampoliner anbefales kun for barn i alderen 6 år og mer.

Lekehus

Hvis dere barn fortsatt er for unge for trampoliner, kan du vurdere å kjøpe et hagelekehus. De gir potensial for mange forskjellige spill og betyr at ikke bare vil du barn være utendørs, men de vil være ute av veien slik at du kan gjøre det du trenger! Lekehus er også et godt valg for å hjelpe barnet ditt å få venner, det tilbyr en liten hule for dem å møte, leke og snakke. Tre lekehus kan enkelt være dekorert og tilpasset også du spesifikke barnets behov, for eksempel rosa for en jenter og camo for en gutt hær base. Plast lekehus er mer egnet for svært små barn og har ofte flotte funksjoner som støyknapper og interaktive leker. De er enkle å sette sammen, men ikke så egnet når barna dine er eldre. Tre lekehus har en tendens til å koste litt mer, og de er vanskeligere å konstruere (fortsatt lett så lenge du har noen grunnleggende DIY kunnskap), men tilbyr en mye lengre holdbarhet og er mer holdbare.

Go Karts og Ride Ons

Go Karts har vært en barnefavoritt i mange år; de er rett og slett å operere, relativt trygg og god trening for yngre barn. Tradisjonelle pedal go karts er bra for barn i alderen 6 eller 7 til rundt 12 eller 13. De er flotte som en endring til en push sykkel og lettere å lære å ri. Pedalhandlingen er en fantastisk måte å holde seg i form for alle, og det vil bidra til å holde barna i form uten at de innser. For yngre barn kan det være lurt å se på en tur på. Designet for barn i alderen rundt 2 år og mer ride ons er ofte sterke plastkjøretøy laget for å ligne fargerike barndomsfavoritter som gravere og brannbiler. De er studier og trygge og spesielt designet for yngre barn uten skarpe kanter eller eksponerte deler. De har en tendens til å bli produsert av kjente selskaper som Smoby og Little Tikes, slik at du kan være sikker på at produktet du kjøper er godt designet og trygt.

Hage spill (Norsk)

Det er mange “hagespill” der ute å oppdage også. Disse inkluderer gigantiske brettspill som sjakk, trekk, Jenga og Twister, samt mer tradisjonelle aktiviteter som badminton, krokket og plenboller. Disse spillene er en fantastisk måte å binde med familien og bidra til å bygge et forhold med barnet ditt, samt få dem ut av huset. De er enkle å overvåke og relativt trygge og kan nytes av barn i alle aldre. Andre kamper som ville fungere fint utenfor er bordfotball og bordtennis. Disse er generelt mer egnet for eldre barn og tenåringer, men vil fungere fint som en distraksjon for et voksende barn. Hage spill prisene kan variere avhengig av nøyaktig hva du kjøper, men sørg for at du handler rundt og finne den beste avtalen mulig, gjør naken i tankene, men at du vil at produktet skal vare, på slutten av dagen får du alltid det du betaler for.